Powered By Blogger

13 de juliol del 2013

Tag 9: Focs artificials.

Avui he dormit fins que he volgut. Les 11 +/-. Mentre el George es dutxava jo he esmorzat un suc de taronja, que al final ha resultat ser un Pomelo amb pa untat amb mantega i confitura de maduixa i vainilla. Després m'he dutxat i he estat mandrejant per casa i fent deures. 

Mentre feia els deures la Magda m'ha explicat que al final no faria falta que anés demà al matí a casa la Mar a buscar la bici per l'excursió. Que aniria a buscar-la a casa la Clara, que viu aquí a la vora. 

Un cop dinats hem anat a buscar la bicicleta. Ens ha donat la benvinguda la Clara, la presidenta del Centre Català d'aquí Colònia i un gat de color taronja, l'Ovidi. He conegut el Tomeu, el seu fill que és un alumne de Català de la Magda. Bon noi, potser fem parella lingüística mentre estigui aquí a Alemanya.

A la tarda he estat acabant els deures i després, cap a les 7 hem berenat apfelstrudel (pastís de poma) amb gelat de vainilla i nata. Durant el berenar m'han explicat que els casaments aquí solen durar més de un dia, i que en els 50 anys de casats dels pares del George les celebracions entre visites de veïns i coses, van durar una setmana. Fins els va visitar l'alcalde i el capellà o quina sigui l'autoritat religiosa pertinent


Despres hem fet cap cap el riu, on hi havia focs artificials. Abans però, hem estat passejant i he vist una regata de rem (aix, com enyoro l'esport) He begut una kölsch i he menjat una Thüringische Rostbratwurst, molt bo tot plegat. Butifarra alemanya a les herbes. Després si els focs, però vaja prefereixo el piromusical de la Mercè, això si, molta menys gent.

Demà toca excursió en bici i fer tota la feina que no he fet aquests dies de passar apunts a net, vocabulari i aquestes coses pesades. 


GutNa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada