Powered By Blogger

15 de juliol del 2013

Tag 11: Rutinariament.

Avui ha sigut un dia un pèl avorrit, he fet poca cosa. Primer a classe em treballat el perfekt, cosa que ja havia fet a Barcelona. Després de un breu memory i que ens posessin els deures per demà, he anat a buscar el tramvía-metro i... s'ha passat pel cap baix més de 15 minuts aturat. Quan me n'he cansat he sortit del tramvía que quan entra sota terra és metro, i he anat seguint la vía fins a la última parada que surt a la superfície.

Allà he agafat el tren que em toca, però de nou s'ha estat aturant de tant en tant a la via. Resultat: un trajecte que normalment faig en uns 30 minuts s'ha convertit en un de uns 60. Però vaja, das ist Köln (Això és Colònia). He arribat que la Magda tot just havia acabat d'arribar, i després de un breu pica pica ens hem posat a fe el dinar. Macarrons amb salsa de tomàquet i cansalada. I després, com sempre la migdiada.

Un cop llevat he començat a fullejar el que serà la lectura d'aquests dies: GAVASA, JUAN et al. Historias de maquis: 1999). Prou interessant. Després he estat fent una mica de deures, he berenat al balcó amb la Magda i el George i he tornat a fer el dropo una estona mentre feia deures. Ara anirem a sopar, i després suposo que rondaré una mica més pel facebook i anotaré més coses en la llibreta aquella que vaig dir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada