Powered By Blogger

22 de juliol del 2013

Tag 18: Meditarràniament.

Avui ha fet una calor d'aquelles que desfà les pedres. Calor made in mediterrani. A la nit, suant.Semblava que fos a Barcelona. Aquest matí m'he adormit, cosa que ha volgut dir ditxa ràpida,suc de taronja ràpid, sortir ràpid de casa. En el trajecte cap a l'escola he aprofitat per fer els deures que no vaig fer ahir a la nit. He arribat a classe que semblava un forn. A més a més, els millors llocs (els més frescos ja estaven agafats). Només diré que en les 4 hores de classe m'he begut 2 litres d'aigua. I això que estava quiet.

A mitja classe, ha entrat una senyora a portat una alumna que es veu que tenia més nivell del curs que estava fent i l'han posada al nostre grup. Han estat parlant una estona ens ha dit que alguns professors en comptes de recuperar les 4 hores que no es faran el dimecres amb una hora adicional cada dia, farem un tour per la ciutat. 

Al descans, l'Esteban un noi de Colombia, ha estat preguntant a la gent 
que si volia anar a fer una birra post classe. Efectivament, hi hem anat. Després de estar caminant una estona - dilluns, tot tancat - hem trobat un lloc obert on hem pogut fer una cervesa.  Erem ell mateix, la Patricia(una noia amb nacionalitat espanyola però d'orígen Colombià, la Gloria, la Marina (Russa vivint a Monaco), en Farruk (Xilè de pares libanesos), l'Evelyn (estadunidenca d'orígen colombià), el professor, i jo. La Marina s'ha sorprès que tinguessim accents tant diferents els uns dels altres, i a mi que es sorprengués.  

Després amb un lleu càrrec de consciència per estar fent tard, he anat cap al tramvía no sense abans fer un Pit-Stop a l'escola. He aprofitat el viatge per escriure una mica al mòbil. No sé com m'ho faig però escrivint amb el mòbil sempre acabo escrivint menys. 

Si, quan he arribat estaven esperant-me i m'havien trucat un parell de vegades. Hi havia botifarra, no la catalana evidentment però una semblant en gust, amb patates i bolets. Un cop dinat he anat a l'habitació a mandrejar i mirar Game of Thrones, i això és tot per avui. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada