Powered By Blogger

24 de juliol del 2013

Tag 20: Pop Art.

Ara mateix són les 19:53 i estem atrapades sota la pluja. Hem anat a veure les vistes de Köln des de una torre que es diu "triangle". Les vistes, precioses però ens ha enganxat la pluja i hem hagut de baixar. La pluja ens ha retingut una estona, des de les 19:30 com a mínim. Amaina, ara és la nostra. Sortim del refugi i abans que poguem fer uns 20 metres hi torna. Ara mateix a les 19:57 som a un altre refugi.

Com deia ahir, avui en principi hi havia una visita a la ciutat de Bonn, antiga capital de la RFA. Jo ja hi havia anat la setmana passada, per tant m'he quedat a la ciutat. Després de solucionar el tema de la Matrícula he anat al Ludwig, el museu d'art contemporani de la ciutat: Picasso, Duchamp, Dalí, Warhol, i d'altres. He fet fotos amb el mòvil, però no les penjaré totes. Com que he anotat el nom de l'obra i de l'autor les enllaçaré aquí. 20:07, para una mica de nou, cosa que aprofitem per anar l'antiga estació de trens. A les 20:10 ha parat de ploure, així que hem anat fins a l'estació de Tramvia més propera. Ara són les 20:21 i ja per fi tornem cap a casa.

La visita al museu ha estat bé. Se m'ha fet curta, però vaja. Un altre visita obligada per qui s'estigui uns dies a la ciutat. Finalment a les 20:25 agafem el tramvía. Del museu sens dubte em quedo amb la"roda de bicicleta" de Marcel Duchamp. Tampoc no hi ha hagut res gaire més per destacar durant la resta del dia, tenia intenció de passar apunts a net i aquestes coses abans de dormir, però un cop més el tems se m'ha tirat a sobre.


Aquí teniu alguna de els obres que he vist avui, que més gràcia m'han fet, i que he trobat per internet

Nauka jadzy: Edward Dwurnik
Cafe Deutschland I: Jörg Immendorf
Roda de Bicicleta: Marcel Duchamp
La gare du Perpignan: Dalí
Portrait of hans koch:Otto Dix
Two Elvis: Warhol
Red race riot: Warhol
The portable war memorial: Edward Kienholz
Rainbow: James Rosenquist
Study for preparadness: Roy Lichenstein
Colse cover befor strinking: Warhol



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada