Powered By Blogger

2 d’agost del 2013

Tag 29: Pica-pica internacional

Avui ha sigut l'últim dia, i avui he arribat puntual. L'únic dia que he arribat puntual, i avui no feia falta. Primer hem segut com seiem normalment a classe i el Fabian ens ha passat els certificats d'assistència. Després ja hem començat a deixar el menjar preparat i atacar els plats que els altres havien portat. 

El que més ha triomfat ha sigut un pastís de prunes que ha portat la Monika, una polonesa i una mena de rollets de carn picada i espècies que ha portat en Miras, un noi de Kasahastan boníssim els demanaré la recepta i ho miraré de fer a Barcelona, a veure com queda. La coca no ha sigut el que més ha triomfat hi havia menys talls que persones i n'ha sobrat, però hi ha qui ha repetit.

Quan ja estàvem tips i no ens cabia res més a la panxa, hem anat cap a un parc que hi ha a tres parades de metro a passar l'estona. Hem estat jaient a l'ombra posant música dels respectius països - la música que escolten a Polònia sembla ska! - i bevent cervesa que un parell ha anat a comprar amb les bicis.

Ja quan la gent ha anat marxant, ens hem anat passant el facebook i ja tinc gent per demanar receptes de pastissos i fer difusió del procés de independència de Catalunya

Després ja he tornat cap a casa a dinar i pair una mica l'esmorzar-dinar que he fet. Volia sortir al carrer a comprar, però una calor aplastant de uns 35 graus m'ha retingut. De fet demà matinaré per comprar d'hora al matí i refugiar-me a casa per no passar massa calor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada