Powered By Blogger

21 de març del 2009

Canvi

Primer de tot vull demanar disculpes per no haver escrit, pero estava d'examens finals
Crec que estem davant un canvi d'època. Fixeu-vos-hi
  • la guerra a Irak
  • els aldarulls a les afores de París fa un temps
  • les manifestacions a Grècia
  • les manis anti-Bolonya
  • la famosa crisi
  • i si ho voleu l'Obama.
A més el ritme actual de vida a occident no és sostenible. Només fa falta que agafem la Xina, un dels països en vies de desenvolupament, i no parlem ni de Brasil ni de India. Doncs bé només fa falta que cada xino tingui un parell de cotxes de mitjana o que cada xino tingui un parell de teles cm fem aquí, i no hi haurà prou acer en tot el món perquè tothom visqui axí. S'ha de canviar de sistema ecnòmic. O com a minim abandonar aquest liberalisme proteccionista que impedeix que tothom visqui com nosaltres i fa que els altres visquin malament.

5 comentaris:

  1. oh, t'afegiré a la meva bonica i curteta llista de blocs xD
    salut cooy!

    ResponElimina
  2. bueno, ja m'he llegit el poquet que portes escrit :)
    pel que fa al primer escrit: estàs escrivint un llibre? xD explica'm això!! :) jo també vull ser escriptora xDDD
    pel que fa al segon escrit: com la cinta pregunto; ho has dit als professors i aquestes coses? no deixis que tot això continui. aquestes coses s'han de tallar..!
    i res més :) salutt!

    ResponElimina
  3. Més que l'acer em preocupa que no hi hagi prou menjar al món (i ja no parlem de l'aigua xD).
    salut!

    ResponElimina
  4. No estic d'acord amb això de l'Obama. L'Obama seguirà amb la línia de Bush. Potser canviarà de mètodes, però els EEUU seguiran siguent una gran potència econòmica NEOLIBERALISTA, i com a tal, no és cap canvi SIGNIFICATIU. L'Obama no és cap canvi. Ell sap vendre il·lusió, fa discursos per a que la gent s'il·lusioni i tot això, però tot i així ens la continua fotent amb un sistema "democràtic" i capitalista.

    ResponElimina
  5. No, tampoc cal enganyar-nos: no estem descobrint res de nou, les manifestacions, el corre davant els policies (que canvien de color, tot i ser el mateix), l'antisistemisme.. tot ja està inventat, andreu, i no ens recordaran pas. Potser es parlarà de nosaltres quan es parli de Bolonya, i res més. De moment, es clar. Però la situació social està molt lluny de fer que passi el què va passar a Grècia.. on el Pla està congelat.

    ResponElimina