Powered By Blogger

3 d’agost del 2013

Tag 30: És hora de tornar a casa

Avui és el darrer dies en terres alemanyes. Aquest matí he anat a comprar Souvenirs i coses per endur-me a terres catalanes. A les 10 del matí sortíem de casa. Hem anat al Sud de la ciutat que és l'equivalent al barri de Gràcia de Barcelona, per alternativitat i lloc per sortir de festa. La primera parada ha sigut al museu de la Xocolata, on he entrat a la botiga per endur-me records comestibles cap a Barcelona.

Sortint d'allà hem anat al museu de la Mostassa on he comprat 4 classes diferents de mostassa per cuiar coses a Barcelona. Després hem anat cap el Domm per ensenyar a la Magda els fonaments de la muralla romana que hi ha en un pàrquing. Després cap a casa amb el metro. D'allà he anat amb el George fins a un super mercat a comprar cervesa per endur-me a Barcelona. Venien un Pack de Paulaner en una motxileta la mar de mona, al final he agafat 12 ampolles: 6 litres. Després ja ha sigut dinar i fer la migdiada. 

En despertar-me he començat a fer -per fi- la maleta. Guardar totes les samarretes i tenir-ne una per l'endemà, buscar el MP3 i tenir-lo apunt per demà, mòbils, claus, targetes, etc. Un cop la maleta estava feta, ha tocat plegar el sofà llit i passar l'aspirador per l'habitació. Més tard al cap d'un parell d'hores hem anat a fer una cervesa a un BierGarten d'aquí a la vora. 

Ara en breus anirem a sopar i després a dormir. Demà serà un dia de carretera i manta, tocarà llevar-se a quarts de sis per sortir en cotxe a les 7:00 com a tard: abans cal carregar el cotxe i posar un suport per les bicis que faran servir la Magda i el Geroge a Catalunya. Així doncs, família bona nit, us deixo amb Els Pets. 
http://www.youtube.com/watch?v=CPQacNz6rso



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada